Over mij

Hallo mijn naam is Simone van Damme-Pawlowski. Ik wil mij graag voorstellen zodat je een idee krijgt wat mij beweegt.

Ik was al jong gefascineerd door de mens in al haar facetten; lichaam, geest en beweging. Om die reden ben ik ook gestart met de opleiding fysiotherapie. In mijn werk als fysiotherapeute ontdekte ik al snel dat de mens in zijn geheel benaderd moet worden. Het benaderen van de lichamelijke aspecten alleen was vaak niet toereikend. Ik merkte dat als ik een goede band of ‘klik’ met de patiënt had, de therapie al grotendeels geslaagd was. Helaas was dat niet bij iedereen het geval en daar zocht ik een oplossing voor. Op die manier kwam ik in aanraking met Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)

Gaande de opleiding bleek dat ik het niet kon leren zonder mijn eigen levensdoel diepgaand onder de loep te nemen. Ineens werd het persoonlijk. NLP heeft mij geholpen met de verwerking van mijn kinderloosheid en hierdoor was ik in staat een nieuwe draai aan mijn leven te geven. NLP bevestigde mijn visie dat ieder mens voor zichzelf verantwoordelijk is en er dus ook zelf voor kiest om al dan niet te veranderen.

Bij NLP gaat het om de manier waarop je met jezelf communiceert. Er wordt niet geanalyseerd wat er waarom en wanneer verkeerd is gegaan. Je krijgt handvaten om nu je eigen patroon, je gewoontes en je onderbewuste te veranderen: doelgericht en concreet. Het is geen therapie, je doet het zelf!

“Het leven is een feest, je moet alleen zelf je slingers ophangen!”

Ik heb in 2 jaar NLP practioner, NLP master practioner en NLP master coach afgerond bij UNLP in Amsterdam. In 2012 heb ik Simotioncoaching opgericht. Aanvullend heb ik ook cursussen gevolgd in Hypnose*, Time-line*en EMDR*. Deze technieken gaan heel goed samen met NLP.

Met NLP coaching kan je jezelf nog eens verrassen. Het helpt je om dát te bereiken wat je wil .

Past dit bij jou?
Kijk verder op deze site, lees mijn blog of neem direct contact op via het contact formulier.