Coaching

Haal het beste uit jezelf

Het mooie aan NLP coaching is dat je jezelf nog eens kunt verrassen. Het is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen therapie. NLP Coaching is effectief en snel. Het leert je om betere strategieën te ontwikkelen en te gebruiken, om je relaties in slechte tijden te verbeteren, om beter om te kunnen gaan met teleurstellingen.

Met NLP coaching kan je dat bereiken wat je altijd hebt gewild door je onderbewustzijn en bewustzijn met elkaar te laten samen werken.

Voor de verandering

Veranderen is niet altijd makkelijk. Om verder te kunnen is het soms wel noodzakelijk. Wij mensen hebben de natuurlijke behoefte om te groeien en ons te ontwikkelen. Als het je niet op eigen kracht lukt, kan NLP je helpen.

Je kan op verschillende gebieden willen veranderen:

  • Op werkgebied: Je zoekt een nieuwe uitdaging, een promotie of misschien wel een andere baan. Je hebt last van de werkdruk, conflicten met collega’s of je hebt je baan verloren.
  • In je privéleven: Je hebt problemen met mensen uit je omgeving. Je bent niet tevreden met de situatie van nu. Je hebt last van terugkerende irritaties en ruzies, verveling en sleur.
  • In je gezondheid: Je bent beperkt door een ziekte of pijn. Je worstelt met je gewicht, met roken en andere slechte gewoontes.
  • Persoonlijkheid: Je hebt te weinig zelfvertrouwen en voelt je onzeker. Je hebt last van angsten en fobieën, neerslachtigheid, verdriet en schuldgevoelens.
  • Situaties en gebeurtenissen: Overlijden, scheiding, kinderloosheid, school-en studieproblemen.

Al deze redenen kunnen aanleiding zijn om verandering te willen. NLP coaching helpt!

“Soms moet je veranderen om jezelf te blijven!”

Bij spanning en lichamelijke klachten

Je loopt al langere tijd met klachten bij doktoren en specialisten zonder achter de oorzaak te komen en zonder verbetering. Een te hoog en langdurig stressniveau en gevoelens van onrust en angst kunnen gemakkelijk leiden tot lichamelijke klachten. Als spanning te lang onderdrukt of genegeerd wordt, dan vindt het vaak een weg naar het lichaam en kun je allerlei klachten ontwikkelen. Hoofdpijn, buikpijn, spierpijn, gewrichtsklachten maar ook vermoeidheid, emotieeten en concentratieverlies zijn daar voorbeelden van.

NLP kan helpen de emoties los te koppelen van de lichamelijke reacties. Dat resulteert in meer inzicht en controle over je eigen lijf.

Wat de reden ook is: het is de hoogste tijd om je weer goed te voelen!

Interesse? Lees wat mij inspireert  en schrijf je in voor de blog. Je kunt ook direct contact met mij opnemen.